Tgrt Haber

İstanbul’da yol verme meselesinden çıkan kavgada kan aktı: Silahla yanlışlıkla yanındakileri vurdu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Kasım 2022 11:02 - Güncelleme : 08 Kasım 2022 11:15

İstanbul Beyoğlu’nda yol verme meselesi yüzünden başlayan tartışmada taraflar parkta tekrar karşılaştı. Parkta “Beni nasıl tanımazsınız, tanıyacaksınız” diyerek karşısındakilere saldıran şahıs elindeki tabancayla yanlışlıkla yanında bulunan 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi de ağır yaraladı. 

Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda Cenk Y. ile Zafer Ö. isimli şahıslar otomobille seyir halindeyken aracın sürücüsü “Arap Veysi” lakaplı Veysel E. ile aralarında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı.  Yolun kenarında bekleyen Hasan Basri A. ile Emir Doğancan G. isimli şahıslar Veysel E.’nin yanına gelerek  tartışmaya dahil oldu.

TARTIŞMA PARKA TAŞTI

Yol ortasında yaşanan tartışma sırasında Veysel E., Cenk Y. ile Zafer Ö. isimli şahıslara, “parkta bekleyin bizi geliyoruz” diyerek aracına binip bölgeden ayrıldı. Kendini “Arap Veysi” olarak tanıtan Veysel E., parka yanında Fatih Sarıtaş, Enes D., Hasan Basri A., Emir Doğancan G. ve Mehmet A. isimli şahıslarla birlikte geldi. Yolda tartıştığı şahıslara, “Siz beni nasıl tanımazsınız, beni tanıyacaksınız” diyen “Arap Veysi” lakaplı Veysel E., Cenk Y. ve Zafer Ö.’ye saldırdı.

YANLIŞIKLA YANINDAKİLERİ VURDU

Veysel E., elindeki tabanca ile yanlışlıkla yanında bulunan Fatih Sarıtaş’ı kafasından, Enes D.’yi ise kalçasından vurdu. Silahın patlaması üzerine kavgaya karışanlar sağa sola kaçışırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Fatih Sarıtaş hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Enes D.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

5 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede kavgaya karışan 5 şüpheli yakalanırken kendini “Arap Veysi” olarak tanıtan Veysel E.’yi yakalama çalışmalarını ise sürdürdüğü öğrenildi. Yakalanan şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...