Tgrt Haber

Özel harekat polisleri de katıldı... İstanbul’da zehir tacirlerine şafak operasyonu!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Mart 2023 07:39 - Güncelleme : 07 Mart 2023 07:44
Özel harekat polisleri de katıldı... İstanbul’da zehir tacirlerine şafak operasyonu!

İstanbul’da polis ekipleri zehir tacirlerine yönelik çok sayıda adrese helikopter destekli eş zamanlı operasyon düzenledi. Çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi. 

İstanbulEmniyet Müdürlüğü​ zehir tacirlerine yönelik operasyonuna bir yenisini ekledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu​ satıcılarına yönelik başlatılan çalışma kapsamında kent genelinde belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon yaptı.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda torbacı​ olarak tabir edilen çok sayıda kişi gözaltına alındı. Hassas burunlu narkotik köpekleri ve helikopterin de destek verdiği operasyonda baskın düzenlenen evler didik didik arandı. Çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan şahıslar emniyete götürüldü. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...