Tgrt Haber

Alkollü doğum günü partisi faciayla bitti: Ajansta ölü bulundu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Aralık 2022 10:45 - Güncelleme : 13 Aralık 2022 10:52

İstanbul’da bir çalışanın doğum günü nedeniyle reklam ajansında toplanan 15 kişilik grup alkollü parti düzenledi. Parti sonunda kendisini kötü hissettiği söyleyen ve eve gitmeyen 32 yaşındaki Erdi Erden ötekisi gün ajansta ölü bulundu.

İstanbul​ Beşiktaş’ta meydana gelen olayda 32 yaşındaki Erdi Erden kuzeni Gökhan A.’nın sahibi olduğu ve kendisinin de çalıştığı reklam ajansına geldi. Burada ajansın bir çalışanın doğum günü nedeniyle toplanan yaklaşık 15 kişilik grup, alkollü parti düzenledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde 15 kişilik grup alkollü parti düzenledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden ve uyuşturucu madde de kullanıldığı iddia edilen parti sonrası grup, ajanstan ayrılarak evlerine gitti. Ancak Erdi Erden, kuzeni Gökhan A.’ya kendini kötü hissettiği için eve gidemeyeceğini ve ajansta kalacağını söyledi.

EVE GİTMEYEN GENCİN CESEDİ BULUNDU

Gökhan A. ajanstan ayrılarak evine giderken, Erden ise geceyi ajansta geçirdi. Partinin ertesi günü Erdi Erden’den haber alamayan yakınları, kuzeni Gökhan A.’yı aradı. Kuzeni de cep telefonundan Erden’e ulaşamaması üzerine sahibi olduğu reklam ajansına gitti. İçeriye giren Gökhan A., Erden’i yattığı koltuktan yere düşmüş bir şekilde hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler Erden’in hayatını kaybettiğini belirledi.

İÇİME HAZIR UYUŞTURUCU BULUNDU

Partinin yapıldığı masada çok sayıda boş alkol şişesi görülürken, Erden’in çantasında ise 2 adet içime hazır halde uyuşturucu madde ele geçirildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından alkol şişeleri ve uyuşturucu maddelere el konuldu. Gencin bedeni üzerinde yapılan ön otopsi incelemesinde, yüksek dozda alkol aldığı ve uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle kalp krizi geçirdiği iddia edildi.

Alkollü doğum günü partisi faciayla bitti: Ajansta ölü bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...