Tgrt Haber

İstanbul’daki silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ekim 2022 11:06 - Güncelleme : 24 Ekim 2022 11:15

İstanbul Beyoğlu’nda silahlı bir kişi, gasp ettiği motosikletle girdiği sokaktaki mekanın önünde bulunanlara kurşun yağdırdı. Saldırganın yaşattığı dehşet anları kameralara saniye saniye yansırken, olaydan sonra kaçan saldırgan, özel harekat polislerinin de desteğiyle yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı.

İstanbulBeyoğlu​'nda gece saatlerinde meydana gelen olayda, bir motosikleti gasp eden silahlı adam, çaldığı motorlar Tarlabaşı’nın ara sokaklarına geldi. Burada bir mekanın önünde duran insanlara kurşun yağdıran adam olay yerinden uzaklaştı.

RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Olay esnasında birkaç kişi yaralanırken, saldırgan rahat tavırlarla geri dönerek motosikletine bindikten sonra kaçtı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına alındı. 

ÖZEL HAREKAT POLİSLİ OPERASYON DÜZENLENDİ

Yapılan çalışmalar sonucunda şahsın eşkali ve kimliği tespit edildi. Tarlabaşı’nda bir arazide saklandığı bilgisi üzerine emniyet güçleri, özel harekat polislerinin de desteğiyle operasyon düzenledi.

İstanbul’daki silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

HAREKETLİ ANLAR KAMERADA

Yapılan operasyonda şahıs kıskıvrak yakalanırken, yaşanan o hareketli anlar kameralara yansıdı. Gözaltına alınan şahıs hastanede sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...