Tgrt Haber
Gündem - Gündem
2 saat 16 dakika önce

Hatay'da akıllara durgunluk veren olay! Önüne gelen aracı biçti!

Hatay'da meydana gelen akılalmaz olayda bir iş makinesi operatörü park halindeki 4 araca kullandığı iş makinesinin kepçesiyle zarar verdi. Kameralara saniye saniye yansıyan olay sonrası operatör arkasına bile bakmadan kaçtı.
Gündem - Gündem
3 saat 29 dakika önce

Son dakika | Malatya'da deprem! AFAD ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi... AFAD'dan alınan son dakika bilgilere göre; Malatya'da 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Gündem - Gündem
4 saat önce

DEAŞ'a 23 ilde büyük darbe! Çok sayıda kişi yakalandı

Bakan Yerlikaya 23 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen "Gürz-15" operasyonlarında 88 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Gündem - Gündem
4 saat 30 dakika önce

Son dakika | Tokat güne depremle uyandı! Kandilli verileri açıkladı

Son dakika: Tokat'ta deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'nden gelen ilk verilere göre kent sakinleri saat 07.14'te güne sarsıntıyla uyandılar. Sulusaray merkezli 3.3 büyüklüğündeki deprem sonrası ilk veriler açıklandı.
 - 4 gün sonra geri dönüyor!
5 saat 32 dakika önce

Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı: İstanbul dahil 4 gün sürecek! Salı günü değişiyor

İstanbul dahil ülkenin kuzey ve iç kesimleri yağışlı bir hafta sonu yaşayacak. Meteoroloji'nin 20 Eylül Cuma günü için yayımladığı hava durumu raporuna göre kuvvetli sağanak uyarısı geçildi. 4 gün sürmesi beklenen bu etki yerini yeniden eski haline bırakacak. İşte il il hava durumu raporu...
Gündem - Gündem
6 saat 43 dakika önce

Kuyumcuda sahte altın dolandırıcılığı! 120 bin liralık değerdeki ürünle kandırdı

Kocaeli'de kuyumcuya sahte altın satarak kuyumcuları dolandıranlar yakalındı. 120 bin değerindeki takıyı satanlar polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı.
 - Faciada ilk karar çıktı
9 saat 36 dakika önce

Sakarya Oba Makarna fabrikası patlamada ilk tutuklama kararı çıktı

Hendek'teki Oba Makarna fabrikasındaki feci patlama sonrası başlatılan soruşturmada ilk tutuklama haberi geldi. Adliyeye sevk edilen 6 kişinin arasından fabrika müdürü tutuklandı. Yakınlarının getirdiği şemsiyeler dikkat çekti. İşte diğer kişiler için çıkan kararlar....
 - 5'i kapatıldı, yenileri kuruluyor
10 saat 24 dakika önce

Resmi Gazete'de bazı fakülte ve enstitülere kapatılma kararı yayımlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan 20 Eylül kararına göre bazı üniversitelerin fakülteleri kapatılarak yerine yeni fakülte kuruldu. Boğaziçi Üniversitesi Aydın Doğan İletişim Enstitüsü ve bazı enstitüler de kapatılarak yerine yeni isimli fakülteler açıldı. İşte kararlar...
Gündem - Gündem
11 saat 9 dakika önce

İstanbul'da pitbull dehşeti: 4 kişi genci zor kurtardı

Maltepe'de çekilen görüntülerde tasmasız dolaşan pitbull bir gence saldırdı. Bölgede bulunan 4 kişi pitbullu engellemek için yoğun çaba sarf etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
 - Narin'in ölüm sebebi belli oldu
12 saat 35 dakika önce

Son dakika | Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı: Narin Güran'ın ölüm sebebi belli oldu

Son dakika haberi: Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı. Raporla birlikte Narin'in ölüm sebebi belli oldu. Küçük kızın öldüğü tarih ve cinsel saldırıya uğrayıp uğramadığına ilişkin detaylar da ortaya çıktı.
 - "Çözen Kazanır" sonuçları açıklandı!
14 saat 22 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (19 Eylül 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
Gündem - Gündem
16 saat 2 dakika önce

Akılalmaz hırsızlık kamerada! Çalışır haldeki kargo aracını çaldı

Kayseri'de bir şahıs, çalışır haldeki kargo aracını içindeki malzemelerle birlikte çaldı. Çevredeki güvenlik kameralarından 73 saatlik kayıtları izleyen ekipler, hırsızı kıskıvrak yakaladı. Hırsızlık anı ise kameralara anbean yansıdı.
 - Çöplükte bebek cesedi bulundu
18 saat 22 dakika önce

Alanya'da kan donduran olay! Çöplükte bebek cesedi bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Katı atık bertaraf tesisinde çöp ayrıştırma işlemi yapan işçiler, bebek cesedi buldu.
Gündem - Gündem
19 saat 2 dakika önce

Cihat Yaycı'dan Mavi Vatan mesajı: Müthiş potansiyel var! Uçarız

Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (Türk DEGS) Başkanı Doç. Dr. Cihat Yaycı, Mavi Vatan’ın eğitim müfredatına girmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin ekonomik olarak çıkış yolunun denizler olduğunu söyleyen Cihat Yaycı, ''müthiş potansiyel var, uçarız'' dedi.
Gündem - Gündem
19 saat 11 dakika önce

Akrabaların kavgasında ortalık kan gölüne döndü! Ölü ve yaralılar var

Ankara’da alacak-verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan akraba olan iki aile birbirine girdi. Bıçaklı kavgada sokak adeta kan gölüne dönerken olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.
Gündem - Gündem
19 saat 19 dakika önce

Kangal köpeği başka bir köpeği parçaladı! Sahibi kalp krizi geçirdi

İstanbul Ataşehir'de tasma takılmayan kangal cinsi bir köpek, sahipli başka bir köpeğe parçaladı. Saldırıya uğrayan köpek ölürken köpeğinin parçalanmış halde gören sahibi kalp krizi geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Gündem - Gündem
21 saat 18 dakika önce

İzmir'de başıboş sokak köpeği dehşeti! Kendisini seven çocuğa saldırdı

İzmir'de bir başıboş sokak köpeği dehşet saçtı. Okuldan eve giderken sokakta gördüğü seven çocuk neye uğradığını şaşırdı. Bir anda sevdiği köpeğin saldırısına uğrayan çocuk, yaralandı.
Gündem - Gündem
21 saat 58 dakika önce

Tabakları kırıp, camları tekmeledi! 26 yaşındaki Neslişah Şentürk otel odasında ölü bulundu

İstanbul Fatih’te 26 yaşındaki Neslişah Şentürk isimli genç kadın, bir otel odasında ölü bulundu. Olay öncesi Şentürk'ün odasında telefonda konuşurken tabakları kırıp, camları tekmelediği öğrenildi.
Gündem - Gündem
22 saat 19 dakika önce

Her yerde aranıyordu! Dağlarda çobanlık yaparak saklandı, kahvede okey oynarken yakalandı

Bursa'da 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arana şahıs, yakalanmamak için 10 yıldan fazla dağlarda çobanlık yaparak kaçtı. Arkadaşlarıyla buluşmak için şehir merkezine inen şahıs, kahvede okey oynarken yakalandı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - Servis minibüsünün altında ezildi
22 saat 30 dakika önce

Minik Seyfican'ın feci ölümü! Servis minibüsünün altında ezildi

İstanbul Avcılar’da feci bir olay yaşandı. 4 yaşındaki Seyfican Taze, servis minibüsünün altında kaldı. Çocuğun hayatını kaybettiği öğrenilirken kaza anı güvenlik kamerası saniye saniye yansıdı.
Sona Git