Tgrt Haber

İstanbulkart'ta yeni düzenleme! 'Yetersiz bakiye' sesi tarih oluyor...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
15 Haziran 2023 12:06 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 12:14
İstanbulkart'ta yeni düzenleme! 'Yetersiz bakiye' sesi tarih oluyor...

İBB, İstanbulkartlılar için yeni bir düzenlemeye imza attı. Toplu ulaşımda bakiye olmadığı durumlarda eksi 15 bakiyeye kadar imkan tanınacak.

İstanbul​ Büyükşehir Belediyesi, İstanbulkart​ ile ilgili yeni bir düzenlemeye imza attı. İBB​ Başkanı Ekrem İmamoğlu’unun talimatıyla hazırlanan İstanbulkart’a 15 TL avans yüklenmesi teklifi İBB Meclisince kabul edildi. Artık İstanbulkart sahiplerine, kartlarında bakiye olmadığı durumlarda 15 liraya kadar ulaşım​ hakkı tanınacak.

Karara göre, her kullanıcı bu uygulamadan yalnızca 1 geçiş için faydalanabilecek, ödeme yapmadan tekrar hizmetten yararlanamayacak.

Yeni uygulamayı sosyal medyadan duyuran İETT Genel Müdürü Buğra Gökçe, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbulkartlılara bir müjdemiz var. Yetersiz bakiye sesi tarih oluyor. Artık bakiye yetmediğinde sağladığımız 15 TL bakiye ile yolculuk devam ediyor. Tüm İstanbullulara hayırlı olsun."

https://twitter.com/gokcebugra/status/1669037170584084488

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...