Tgrt Haber

İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Ocak 2023 20:46 - Güncelleme : 15 Ocak 2023 00:12
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın Kartal'da Emek ve Özgürlük İttifakı'nın mitingi nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Açıklamada, kapatılan yollar yerine alternatif güzergahların kullanılabileceği aktarıldı.

Emek ve Özgürlük İttifakı, ilk mitingini saat 13.00'te Kartal Meydanı'nda gerçekleştirecek. Halkların Demokratik Partisi (HDP), Türkiye İşçi Partisi (TİP), Emek Partisi (EMEP), Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP), Emekçi Hareket Partisi (EHP) ve Sosyalist Meclisler Federasyonu'nun (SMF) kurduğu Emek ve Özgürlük İttifakı'nın mitingi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

YOLLAR MİTİNGİN BİTİMİNE KADAR KAPATILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kartal Meydanı'nda yapılacak miting sebebiyle saat 07.00'den miting bitimine kadar, Neyzen Tevfik Caddesi, Hükümet Baba Caddesi ve Savarona Caddesi Sahil Yolu bağlantısının trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

Bu yollara alternatif olarak, D-100 Karayolu, Turgut Özal Bulvarı ve İstasyon Caddesi kullanılabilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...