Tgrt Haber

İstanbullular dikkat! Haliç Köprüsü'nün Kadıköy yönü trafiğe kapatıldı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Temmuz 2024 00:52 - Güncelleme : 04 Temmuz 2024 00:54
İstanbullular dikkat! Haliç Köprüsü'nün Kadıköy yönü trafiğe kapatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin metrobüs yolunda yapacağı bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Haliç Köprüsü'nün Kadıköy istikameti trafiğe kapatıldı.

Haliç Köprüsü'nün metrobüs yolu yenileniyor. 5 gün sürecek çalışmalar kapsamında orta köprünün Kadıköy istikameti trafiğe kapatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından D-100 kara yolunun Haliç Köprüsü kesiminde asfalt yenileme çalışması yapılacak.

HALİÇ KÖPRÜSÜ'NDE 2 ŞERİT TRAFİĞE KAPATILDI

Haliç Köprüsü'nün metrobüs yoluyla bitişik orta köprüdeki iki şeridi trafiğe kapatılırken, köprü trafiği yan yoldaki iki şeritten devam ediyor.

Eskiyen ve yer yer sürüş konforunu etkileyen yoldaki asfaltın değiştirilmesi amacıyla saat 23.00'te başlayan çalışmanın 8 Temmuz saat 05.00'e kadar tamamlanması planlanıyor.

İstanbullular dikkat! Haliç Köprüsü'nün Kadıköy yönü trafiğe kapatıldı - 1. Resim

BEYLİKDÜZÜ YÖNÜ ETKİLENMEYECEK

Çalışmanın ilk gününde metrobüs yolundaki asfalt sökülecek, işlem tamamlandığında yola yeni ve dayanımı yüksek asfalt serilecek. Trafik akışı, Ulaşım ve Trafik Komisyonu (UTK) kararına istinaden gerekli uyarıcı ve trafik işaret levhaları kullanılarak sağlanacak.​

Çalışma süresince D-100 kara yolu Haliç orta köprüsünün Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak. Bölgede trafik sirkülasyonunun yan yoldan sağlanması planlanırken, Beylikdüzü yönü ise çalışmadan etkilenmeyecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...