Tgrt Haber

İstanbullular dikkat! Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Ekim 2023 12:02 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 12:03
İstanbullular dikkat! Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da hafta sonu düzenlenecek Cumhuriyet Koşusu etkinliği nedeniyle bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları paylaştı.

Hafta sonu plan İstanbullulara emniyetten uyarı geldi. İstanbul​'da bu pazar bazı yolların geçici olarak trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik​ Denetleme Şube Müdürlüğünce, Zeytinburnu​'nda gerçekleştirilecek 14. Zeytinburnu Cumhuriyet Koşuşu nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

Bu kapsamda, 22 Ekim Pazar günü Abay Caddesi Eski Belediye Başkanlığı önünde 00.00-12.00 saatleri arasında trafik akışı sağlanamayacak.

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

İlçede 08.00-12.00 saatlerinde ise Zakirbaşı, Balıklı Kazlı Çeşme, Belgrat Kapı Yolu, İmamhatip Yolu, Çinoğlu Çıkmazı, Balıklı Silivrikapı Yolu, Balıklı Seyitnizam Yolu, 40. ve 246. sokaklar, Asımkazancıgil, Seyitnizam, Yunus Emre (gidiş-geliş), Rauf Denktaş, Semiha Şakir, Prof. Dr. Muammer Aksoy, Zübeyde Hanım ve Gümüşsuyu Davutpaşa caddeleri ile İnönü Bulvarı trafiğe kapatılacak. Sahil Kennedy Caddesi kuzey ve güney yoldan gelen trafik ise 16/9 köprü istikametine kapalı olacak.

Yarış güzergahında bulunan cadde ve sokaklara çıkan bütün yollar da organizasyon sona erene kadar araç trafiğine kapatılacak.

Bu yollara alternatif olarak Onuncu Yıl, Sahil Kennedy, Ambarlar ve Mevlana caddeleri ile Ekrem Kurt Bulvarı kullanılabilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...