Tgrt Haber

İstanbul'u sabah saatlerinde sis kapladı, göz güzü görmedi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Aralık 2023 08:53 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 09:02
İstanbul'u sabah saatlerinde sis kapladı, göz güzü görmedi

İstanbul'da birçok noktada sabah saatlerinde sis etkili oldu. Yüksek kesimlerde etkisini gösteren sis nedeniyle adeta göz gözü görmedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıda bulunduğu yoğun sisİstanbul​'da sabah saatlerinde etkili oldu. Sis etkisini TEM Otoyolu​ çevresinde ve İstanbul'un yüksek yerlerinde etkisini gösterdi.

ÇAMLICA KULESİ KAYBOLDU

Sis nedeniyle yüksek binaların tepesi ve Çamlıca Kulesi'nin tepesi sis bulutunda adeta kaybolurken Çamlıca'daki bayrak direğinin sis bulutu altındaki görüntüsü mest etti. Sis TEM Otoyolu, Şile Otoyolu ve Çamlıca Tepesi'nde görüntülendi.

İstanbul'u sabah saatlerinde sis kapladı, göz güzü görmedi

MGM UYARDI: DONDURUCU SOĞUK GELİYOR

Meteoroloji'nin son dakika raporu ile bu sorular cevabını buldu. Uzman değerlendirmelerine göre son günlerde Batı'dan doğuya kayan yağışlı hava bugün de birçok ilde etkisini gösterecek. Yağışlar yüksek kesimlerde kar veya karla karışık yağmur şeklinde görülecek.

Ancak batı bölgelerde devam eden ılık iklim, çok yakında yerini dondurucu soğuklara bırakıyor. Özellikle hafta sonu için plan yapan vatandaşların uyarılara kulak asmasında fayda var.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...