Tgrt Haber

İstanbul'u vuran selde bir acı haber daha: Bodrum katta yakalandı, hayatını kaybetti

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Eylül 2023 00:35 - Güncelleme : 06 Eylül 2023 11:37
İstanbul'u vuran selde bir acı haber daha: Bodrum katta yakalandı, hayatını kaybetti

Meteoroloji'nin uyarısı sonrası başlayan yağışlar İstanbul'da sele neden oldu. Sağanak ve su baskınları birçok ilçedeki hayatı olumsuz etkiledi. Küçükçekmece ilçesinde yabancı uyruklu bir kişi, bodrum katta sel sularında mahsur kalarak hayatını kaybetti.

İstanbul’da sağanak yağış sebebiyle oluşan sel​ birçok ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Ev ve işyerleri sular altında kalırken vatandaşlar yollarda mahsur kaldı.

İstanbul​ Valiliğinden yapılan açıklamada Arnavutköy ve Başakşehir​ ilçelerinde yağışın etkisini kaybettiği belirtilerek, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde sağlık hizmetlerinin devam ettiği kaydedildi. Valilik, Başakşehir ve Küçükçekmece'de sel sularına kapılan 2 kişinin hayatını kaybettiğini, su baskınlarının yaşandığı bölgelerde çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı.

YABANCI UYRUKLU KİŞİ MAHSUR KALDI

Küçükçekmece'de de sel su baskınlarına neden oldu. Mehmet Akif Mahallesi Engin Sokak'ta bodrum katta yaşayan yabancı uyruklu bir kişi, sel sularında mahsur kalarak hayatını kaybetti. Şahsın cenazesi, ambulansla hastaneye gönderildi.

İstanbul'u vuran selde bir acı haber daha: Bodrum katta yakalandı, hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...