Tgrt Haber

İstanköy-Bodrum feribotu arızalandı, yolcular panikledi!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Şubat 2024 00:38 - Güncelleme : 18 Şubat 2024 00:44

Yunanistan'ın İstanköy Adası'ndan Muğla'nın Bodrum ilçesine sefer yapan feribot, 71 yolcusuyla birlikte deniz ortasında arıza yaptı. Yaklaşık bir buçuk saat boyunca mahsur kalan yolcular, panik ve endişe içinde yardım bekledi.

İstanköy-Bodrum feribotu arızalanınca yolcular denizde mahsur kaldı. Feribot​, İstanköy'den saat 17.00'da hareket etti. Yaklaşık 20 dakika sonra, saat 17.20'de Karaada açıklarında arızalandı. Gemi mürettebatı, kendi imkanlarıyla sorunu çözmeye çalıştı. Yolcuların iddiasına göre, herhangi bir yardım talebinde bulunulmadı.

Yaklaşık bir buçuk saat boyunca deniz ortasında mahsur kalan yolcular, durumu ihbar etti. Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri olay yerine geldi. Feribot, saat 19.30'da Bodrum​ Gemi Yanaşma İskelesi'ne yanaştırıldı.

YOLCULARIN TEPKİSİ

Uzun süre deniz ortasında mahsur kalan yolcular, panik ve endişe yaşadıklarını dile getirdiler. Yetkililerden gerekli bilginin verilmediğini ve gecikme yaşandığını savunan yolcular, yaşananlar için sorumluların hesap vermesini istediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...