Tgrt Haber

İşte Türk askerinin vatan aşkı, eksi 22 derecede operasyon

02 Ocak 2017 19:48
İşte Türk askerinin vatan aşkı, eksi 22 derecede operasyon

Doğu Anadolu Bölgesi'nde dondurucu kış şartlarına rağmen güvenlik güçleri, terörle mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

Çetin kış şartlarına rağmen terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını ara vermeden sürdüren Mehmetçik, Hakkari ve Bitlis'te dondurucu soğuk ve metrelerce kara aldırış etmeden elleri tetikte vatan nöbeti tutuyor. 6 Eylül'den bu yana terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden hava destekli operasyonda Mehmetçik, sıfırın altında 22 dereceyi bulunan zorlu hava koşullarına rağmen 24 saat esaslı görev yürütüyor.

METRELERCE KARA ALDIRIŞ ETMİYORLAR

Rakımı 2 bin metreyi aşan dağlarda yürütülen ve bugüne kadar çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda, metrelerce kara aldırış etmeyen Mehmetçik, elleri tetikte vatan nöbeti tutuyor. Çetin kış şartlarına rağmen terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını ara vermeden sürdüren Mehmetçik, Hakkari ve Bitlis'te dondurucu soğuk ve metrelerce kara aldırış etmeden elleri tetikte vatan nöbeti tutuyor.

İŞTE GURUR VEREN O GÖRÜNTÜLER - TIKLA GÖR

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...