Tgrt Haber

İsveç’te PKK’dan yine küstah eylem! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maketini astılar, Türkiye'den tepki gecikmedi

12 Ocak 2023 16:38 - Güncelleme : 12 Ocak 2023 17:10

NATO’ya üye olmak için Türkiye’den PKK ile mücadele etme şartı alan İsveç’te yeni skandal patlak verdi. İsveç'in başkenti Stockholm'da PKK sempatizanları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maketini astı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş İsveç'in sessiz kaldığı eyleme tepki gösterdi.

Türkiye’nin NATO’ya üye olmak için terör örgütleriyle mücadele şartı koyduğu İsveç’te PKK​ cirit atmayı sürdürüyor. Hain terör örgütü destekçileri bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın maketini astı.

BELEDİYE BİNASI KARŞISINA MEKANİZMA KURDULAR

İsveç​'in başkenti Stockholm​'da belediye binası karşısına kurdukları mekanizma ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tersten asan terör örgütü PKK sempatizanlarına tepkiler gecikmedi.

Daha önce 2017 yılında yine İsviçre'de terör örgütü PKK Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef gösteren bir pankart asmıştı.

AK PARTİ'DEN SERT TEPKİ

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş İsveç'in sessiz kaldığı eylem hakkında şu ifadeleri kullandı:

''İsveç'de gerçekleştirilen çirkin gösteri yalnızca Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı değil tüm Türkiye'ye karşı yapılmış bir saldırıdır. Bu yapılan alçaklık da buna seyirci kalınması da asla kabul edilemez. Türkiye'nin NATO​'ya girmek isteyen ülkelerin terör örgütlerine müsade etmemesi konusundaki hassasiyetinin de ne kadar haklı olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.''

https://twitter.com/NumanKurtulmus/status/1613518964423905280

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sebahat mülazımoğlu12 Ocak 2023 23:33

Sayın cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan yapılan terbiyesizlik Türkiye yapılmıştır başkanımız yanındayız o küstah pkk hain köpekler yazmışlar taksimde baş aşağı sağlanacak diye biz başkanımızı omuzunda taşır bu millet

Sonraki Haber Yükleniyor...