Tgrt Haber

İzmarit yangın çıkarttı! Ev alevlere teslim oldu

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Şubat 2024 18:00 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 18:06

Aksaray’da koltuğun üzerine düşen sigara izmaritinin yol açtığı yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın korku ve paniğe neden oldu.

Aksaray’da koltuğa düşen sigara izmariti yangına neden oldu. Bir apartmanın son katında çıkan ve bir koltuğun üzerine düşen sigara izmaritinden kaynaklandığı düşünülen yangın​, itfaiye​ ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

112 EKİPLERİ YARDIMINA KOŞTU

Yangın, Küçük Bölcek Mahallesi 2633 sokakta bulunan 5 katlı binanın son katında çıktı. Edinilen bilgiye göre, binanın son katında oturma odasındaki koltuğun üzerine düşen sigara yangına neden oldu. Dumanları ve alevleri gören ev sahibi Fatma C. (36) panikle yangını söndürmeye çalışırken, halı ve kanepeler bir anda yanmaya başladı. Komşularından yardım isteyen Fatma C., 112 Acil Çağrı Merkezini de arayarak yardım istedi.

EŞYALAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri oturma odasındaki koltuk ve kanepeleri söndürerek yangının büyümesini engelledi. İtfaiyenin yaptığı soğutma çalışmalarının ardından kullanılmaz hale gelen eşyalar dışarı çıkarıldı.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...