Tgrt Haber

İzmir Adliyesi önünde silah sesleri! Restoranda çatışma çıktı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Eylül 2023 13:30 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 16:25

Son dakika haberi: İzmir Adliyesi yakınlarında bulunan bir restoranda iki grubun silahlı çatışmaya girdiği öğrenildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, silahlı çatışmada 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İzmir'in Bayraklı​ ilçesinde bulunan İzmir Adliyesi C kapısı karşısında bulunan döner lokantasında çatışma​ yaşandı. 2021 yılında Karabağlar ilçesinde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği cinayet davası ile ilgili taraflar restoranda karşı karşıya geldi. 

İki taraf arasında uzun namlulu silahlarla çatışma çıktı. Meydana gelen çatışmada çok sayıda kişi yaralanırken, olay yerini çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

1 ÖLÜ 3 YARALI YARALANDI

Olaya karışan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken yaralılar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi. Meydana gelen çatışmada, ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Olay yerinde polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeleri devam ederken, tedbir olarak özel harekat polisleri de bölgeye sevk edildi.

"TERÖR SALDIRISI ZANNETTİM"

Olayla ilgili soruşturma sürerken, görgü tanığı Gökhan Yıldırım, "Adliyeden çıkmıştım. İki grup çatıştı. Çok korktuk. Canımı kurtarmak için park halindeki bir otomobilin altına grip, saklandım. Terör saldırısı zannettim. Yazık yaralananlar oldu" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

BÜYÜK PANİK! OLAY YERİNDEN İLK KARELER....

İzmir Adliyesi önünde silah sesleri! Restoranda çatışma çıktı: Ölü ve yaralılar var

İzmir Adliyesi önünde silah sesleri! Restoranda çatışma çıktı: Ölü ve yaralılar var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...