Tgrt Haber

İzmir Büyükşehir Belediyesine 'mobbing' cezası

25 Nisan 2016 18:32
İzmir Büyükşehir Belediyesine 'mobbing' cezası

Tüm Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube, "Üyemizin, haksız işlemlere ve psikolojik baskıya maruz bırakılmasıyla uğradığı manevi zararın tazmini istemiyle açmış olduğumuz davayı kazandık." açıklamasını yaptı.

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) İzmir 1 Nolu Şubesi, İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışan bir üyeleri için açtıkları "mobbing" davasını kazandıklarını bildirdi.

Şubeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışan bir üyenin sürekli görev yerinin değiştirilerek mobbinge maruz bırakılması iddiasıyla İzmir 4. İdare Mahkemesine açılan dava sonuçlandı.

Mahkeme, davacının psikolojik baskıya maruz bırakılarak oluşan manevi zararlara karşı İzmir Büyükşehir Belediyesinin davacıya bin 500 lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...