Tgrt Haber

Son dakika! İzmir merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 30 şüpheli hakkında yakalama kararı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Aralık 2022 07:08 - Güncelleme : 20 Aralık 2022 07:13
Son dakika! İzmir merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 30 şüpheli hakkında yakalama kararı

Son dakika haberi: İzmir merkezli 12 ilde FETÖ’nün TSK yapılanması ve sivil unsurlarına yönelik operasyon başlatıldı. Soruşturma kapsamında 30 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartılırken operasyonların sürdüğü kaydedildi. 

FETÖ ile mücadele devam ediyor. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ’nün TSK​ ve sivil unsur yapılanmasında yer aldıkları ve ankesörlü/ sabit hatlardan ya da büfelerde kurulu kontörlü telefonlardan iletişim kurdukları tespit edilen kişiler için harekete geçildi. 5’i Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 4'ü Hava Kuvvetleri Komutanlığı, 1'i Sahil Güvenlik Komutanlığı ve 6'sı Jandarma Genel Komutanlığına mensup 10'u muvazzaf 16 asker ile darbe girişimi​ sonrası ilişikleri kesilen 14 askeri okul öğrencisi hakkında gözaltı kararı verildi.

12 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin yakalanması için İzmir merkezli 12 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...