Tgrt Haber

Son dakika! İzmir açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem: Çevre illerden de hissedildi

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2023 21:29 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 22:45
Son dakika! İzmir açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem: Çevre illerden de hissedildi

Son dakika haberi: AFAD'dan edinilen bilgiye göre, İzmir Körfezi'nde 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 14,5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, İzmir'in Foça ilçesi ve diğer çevre illerden de hissedildi.

Kahramanmaraş​ merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki çifte deprem​ felaketlerinin ardından afet bölgesi dışında bazı il ve ilçelerde de sarsıntılar yaşanıyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 21.22'de merkez üssü Ege Denizi'nde İzmir​ Körfezi olan 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deniz tabanının yaklaşık 14,5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem İzmir'in Foça ilçesi başta olmak üzere yakın illerden de hissedildi.

Son dakika! İzmir açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem: Çevre illerden de hissedildi

VALİ KÖŞGER'DEN AÇIKLAMA

Depremin ardından son durumla ilgili açıklamada bulunan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, taraflarına can ve mal kaybıyla ilgili herhangi bir bilginin ulaşmadığını ifade etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Köşger, "İlimiz Foça merkezli 4,1 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Can ve mal kaybı olduğuna dair bir bilgi tarafımıza ulaşmadı. Geçmiş olsun İzmir. Allah ülkemizi afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/yskosger/status/1630278634492641280

AFAD VE KANDİLLİ BİLGİLENDİRİYOR

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi​ internet sitelerinde, Türkiye'de son 24 saatte meydana gelen son depremlerin saati ve şiddeti anlık olarak takip edilebiliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından kaydedilen depremlere aşağıda yer alan site linkleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

İŞTE SON DEPREMLER

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...