Tgrt Haber

İzmir'de 1'i emniyet amiri 5 polise pompalı tüfekle saldırı

07 Kasım 2014 15:08
İzmir'de 1'i emniyet amiri 5 polise pompalı tüfekle saldırı

İzmir'in Buca İlçesi'nde kaçak ev yıkımı sırasında kimliği belirlenemeyen şahıs 1'i emniyet amiri 5 polise pompalı tüfekle saldırdı.

İzmir'de polise saldırı. 5 polis pompalı saldırgan tarafından yaralandı. İzmir'in Buca İlçesi'nde 8 kaçak ev Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yıkılmak istenirken, gerginlik çıktı. Kimliği belirsiz kişinin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu biri emniyet amiri 5 polis saçmayla yaralandı. Buca İlçesi Mustafa Kemal Mahallesi sınırlarında kalan ve ormanlık bölge yakınındaki 8 ev için kaçak oldukları gerekçesiyle yıkım kararı alındı. Bu karar üzerine Büyükşehir Belediyesi'nin talimatıyla Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yıkım çalışması başlattı. Bugün sabah saatlerinde yıkım ekipleri kaçak evlerin bulunduğu bölgeye gelirken, söz konusu evlerde yaşayanlar duruma tepki gösterdi.
Bu sırada, evi yıkılacaklar arasında olan ve adı öğrenilemeyen bir kişi pompalı tüfekle belediye ekiplerinin yanında bulunan polislere ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Buca İlçe Emniyet Amiri Şenol Kurt ile 4 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...