Tgrt Haber

İzmir’de 2 arkadaşın feci sonu: Camdan fırlayıp yola düştüler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ocak 2024 15:38 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 15:43

İzmir'de refüje çarpan otomobilde bulunan 2 arkadaş, ön camdan fırlayıp yola düştü. Kanlar içinde kalan 2 arkadaşın, olay yerinden hayatlarını kaybettiği belirlendi.

İzmir​'de gece saatlerinde meydana gelen kazada; henüz sürücüsü tespit edilemeyen otomobil​, kontrolden çıktıktan sonra refüje çarptı. Feci kazada; ön camdan fırlayan otomobildeki Burak Kadir Göktaş (20) ile arkadaşı Serhat Yıldırım (20), yere düştükten sonra kanlar içinde kaldı.

KANLAR İÇİNDE KALDILAR

Kazayı görenler hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekiplerini sevk edildi. Kaza​ yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede; Burak Kadir Göktaş ile Serhat Yıldırım'ın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

İzmir’de 2 arkadaşın feci sonu: Camdan fırlayıp yola düştüler
(Burak Kadir Göktaş-Serhat Yıldırım)

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Yapılan incelemenin ardından ölenlerin cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken araç sürücüsünün tespiti ve olayla ilgili polis ekiplerince başlatılan soruşturmanın sürdüğü aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...