Tgrt Haber

İzmir’de vahşet: Eşini tüfekle vurarak öldürdü başka cenazeye taziyeye gitti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Eylül 2022 09:42 - Güncelleme : 08 Eylül 2022 09:46
İzmir’de vahşet: Eşini tüfekle vurarak öldürdü başka cenazeye taziyeye gitti

İzmir’de kanser hastası olan 75 yaşındaki N.B.  65 yaşındaki eşi Sabiha Bulut ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyürken cinnet getiren adam eşini tüfekle öldürdü. Katil koca cinayet sonrasında kahvaltı yaptı ve vefat eden yakının akrabasına başsağlığına gitti. 75 yaşındaki katil koca jandarmaya giderek cinayeti itiraf ederken soğukkanlılığı bu kadarına pes dedirtti.

İzmir’in Bergama​ ilçesinde meydana gelen olayda kanser hastası olan 75 yaşındaki N.B. ile 65 yaşındaki eşi Sabiha Bulut arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Olayın büyümesi sonrasında cinnet getiren adam eşini tüfekle vurdu. Sabiha Bulut hayatını kaybederken cani koca daha sonra evden çıkarak kahvaltı yaptı.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, TAZİYEYE GİTTİ

Kahvaltının ardından ilçede vefat eden yakının akrabasına başsağlığı dilediği öne sürülen adam daha sonra jandarmaya giderek suçunu itiraf etti. Zanlının suçunu itiraf etmesi üzerine adrese gelen jandarma ekipleri kadını yerde hareketsiz yatarken buldu sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

AKRABALAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Kadının cansız bedeni yakınları tarafından alınırken olay sonrasında akrabalar arasında kavga çıktı. Polis ekipleri tarafları zorla sakinleştirdi ve kadın son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...