Tgrt Haber

İzmir’de alkollü sürücü dehşet saçtı! Uygulamadan kaçtı, polisleri sürükledi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Eylül 2022 07:13 - Güncelleme : 28 Eylül 2022 07:19
İzmir’de alkollü sürücü dehşet saçtı! Uygulamadan kaçtı, polisleri sürükledi

İzmir’de uygulama noktasında durdurulan aracın sürücüsü alkolmetrei üflemeyi reddetti ve 4 polisi aracıyla sürükleyerek olay yerinden kaçtı. Ehliyetsiz ve 198 promil alkollü olduğu belirlenen şahıs kovalamaca sırasında bir araca çarptı. 10 bin lira ceza kesilen şahıs kovalamaca sırasında 1’i polis 2 kişinin yaralanmasına yol açtı.

İzmir’de Konak​ ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda E.A.’nın idaresindeki araç uygulama noktasında durduruldu.  Sürücü E.A., ekiplerin alkolmetreyi üfletmesini reddederek kendisini durdurmak isteyen 4 polisi aracıyla kısa süreliğine sürükleyerek olay yerinden hızla kaçtı.

BAŞKA ARACA ÇARPTI

Yaşanan kovalamacada E.A., kullanmış olduğu cip ile Liman Caddesi’ni Ankara Caddesi’ne bağlayan bağlantı yolunda virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta şeritte seyir halinde bulunan başka araca çarptı.

10 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Uygulamadan kaçarken kaza yapan ve 1’i polis 2 kişiyi yaralayan E.A.’nın yapılan kontrollerde 198 promil  alkollü ve ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Kazada yara almayan ve gözaltına alınan şahsa; alkolmetreyi üflememe, polise mukavemet, trafiği tehlikeye atma, ehliyetsiz ve alkollü bir şekilde araç kullanmak suçlarından yaklaşık 10 bin lira ceza kesildiği ve olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...