Tgrt Haber

İzmir'de belediye otobüsünü yaktılar

21 Aralık 2015 11:49
İzmir'de belediye otobüsünü yaktılar

İzmir'in Bornova ilçesinde, yüzleri kapalı bir gurup terör örgütü PKK yandaşı moloflarla belediye otobüsüne saldırıp otobüsü ateşe verirken otobüs şoförü ve içindeki 4 yolcu son anda çıktı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken otobüs tamamen yandı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında, 1700 Sokak üzerinde meydana geldi. Bornova Metro-Doğanlar arasında çalışan belediye otobüsünü durduran yüzleri kapalı bir gurup, ellerindeki molotofla belediye otobüsüne saldırdı. Otobüs alev alırken kimliği belirsiz saldırganlar kaçtı. Otobüs şoförü kapıları açıp içindeki 4 yolcusu ile birlikte yara almadan dışarı çıktı. Otobüs alev alev yanarken durumun bildirilmesi ile gelen itfaiye ekipleri yanan otobüse müdahale etti. Geceyi yanan otobüsün alevleri aydınlatırken kısa sürede itfaiye ekiplerince yanan otobüs söndürüldü. Otobüs hurdaya döndü.
Otobüsü terör örgütü PKK yandaşı bir gurubun yaktığı öğrenildi. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...