Tgrt Haber

Son dakika! İzmir'de deprem! Çevre illerde de hissedildi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
29 Mart 2023 00:00 - Güncelleme : 29 Mart 2023 00:44

Son dakika haberi: AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre İzmir'in Buca ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 9 km altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. 

Korkutan deprem​ haberleri gelmeye devam ediyor. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş​'ta 9 saat arayla meydana gelen iki büyük deprem sonrası 11 ilde büyük yıkım olmuş, 50 binden fazla insan hayatını kaybetmişti. Son deprem haberi de İzmir​'den geldi. 

İZMİR 3,5 İLE SALLANDI

AFAD​'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre merkez üssü Buca olan depremin büyüklüğü 3.5 olarak belirlendi. Yerin 9 km altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Şuan için herhangi bir olumsuz ihbar yok. 

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul​, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor. 

SON DEPREMLER 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...