Tgrt Haber

İzmir’de hurda deposunda zehir tacirlerine baskın: 8 milyonluk döviz ele geçirildi

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Kasım 2023 17:54 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 18:00
İzmir’de hurda deposunda zehir tacirlerine baskın: 8 milyonluk döviz ele geçirildi

İzmir’de hurda deposuna düzenlenen uyuşturucu baskınında 8 milyon lira değerinde döviz ele geçirildi.

İzmir’in Konak​ ilçesindeki uyuşturucu operasyonunda zehir tacirlerine büyük darbe vuruldu. İzmir’de İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi​ ile Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapıldığı değerlendirilen bir hurdalığa baskın düzenledi.

TAM 8 MİLYON LİRA

Düzenlenen baskında, bir miktar uyuşturucu madde, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen ve toplam değeri yaklaşık 8 milyon lira olan; 715 bin 415 TL, 225 bin 400 Amerikan Doları, 34 bin 890 euro , 840 paund ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüphelinin adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

BALIKESİR'DE ARANAN 10 ŞAHIS YAKALANDI

Öte yandan Balıkesir'de polis ekiplerinin il merkezinde yaptıkları denetimlerde, haklarında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 10 şüpheli yakalandı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Cinayet Şube Müdürlüklerine bağlı ekipler ve Yunus timlerinin il merkezinde yaptıkları uygulamalarda, uyuşturucu suçundan aranan 2 kişi ve kanuna muhalefet, cinsel taciz, dolandırıcılık gibi suçlardan aranan 8 kişi yakalandı. Yakalanan 10 şahıs, işlemleri sonrası adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...