Tgrt Haber

İzmir'de indirim kavgası 

25 Kasım 2022 15:56 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 16:05

İzmir'deki bir AVM'de "Efsane Cuma" indirimlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Mağazadaki alışveriş esnasında bir kişi cüzdanının çalındığını iddia etti. O anlar anbean kameralara yansıdı. 

"Efsane Kasım", "Efsane Cuma" gibi isimlerle anılan indirim​ kampanyalarının başlamasıyla vatandaşlar mağaza önlerinde saatler öncesinden beklemeye başladı. İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu. 

Ülke genelinde "Efsane Kasım", "Muhteşem Cuma", "Efsane Cuma" gibi isimlerle bilinen indirim furyası, bugün itibarıyla başladı. 

Kampanyanın ilk günü İzmir​'de de birçok alışveriş merkezinin önünde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Saat 10.00'da kapıların açılması ile birlikte vatandaşlar mağazalara koşarak akın etti. Mağazaya giren vatandaşlar reyondaki ürünleri almak için birbirleriyle yarıştı. 

KAVGA ANI ANBEAN KAMERAYA YANSIDI

Karşıyaka ilçesindeki bir mağazada alışveriş yapıldığı esnada bir kişinin cüzdanını çaldığını iddia ettiği kişi ile yaşadığı tartışma da vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...