Tgrt Haber

Arkadaşının arkasından atladı ama kurtaramadı: Cesedi 1 gün sonra kıyıya vurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ekim 2022 17:55 - Güncelleme : 18 Ekim 2022 18:10
Arkadaşının arkasından atladı ama kurtaramadı: Cesedi 1 gün sonra kıyıya vurdu

İzmir’in Urla ilçesinde dengesini kaybedip denize düşen balıkçının cansız bedeni 1 gün sonra kıyıya vurdu.

İzmir​'in Urla ilçesinde tekne​ sahibi Mustafa Bulut ve balıkçı arkadaşı Hilmi Çakı, sabah saatlerinde attıkları ağları toplamak için denize açıldı. İkili açıldıktan bir süre sonra Çakı, dengesini kaybedip denize düştü.

DENİZE ATLADI AMA ARKADAŞINI BULAMADI

Arkadaşını kurtarmak için denize atlayan Bulut, Çakı’ya ulaşamadı. 200 metre ileride bulunan bir başka balıkçı gurubu hareketsiz duran teknenin yanına yanaştığında, yaklaşık 1 saattir ağlara tutunmuş olan Mustafa Bulut’u kurtardı.

DENİZDEN VE HAVADAN KURTARMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Yardıma gelen balıkçılar tarafından durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Ambulansa alınan Bulut, Urla Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, kayıp Çakı’yı bulmak için Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince denizden ve havadan helikopter destekli arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Arkadaşının arkasından atladı ama kurtaramadı: Cesedi 1 gün sonra kıyıya vurdu

KAYIP BALIKÇININ CANSIZ BEDENİ KIYIYA VURDU

Olayın ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları çerçevesinde Deniz Polisi, İçmeler Mahallesi ile Gülbahçe Mahallesi arasında bulunan Keçiboynuzu mevkiinde, kıyıya vurmuş halde erkek cesedi buldu.

Yapılan çalışmalarda cesedin, dün kaybolan Hilmi Çakı'ya ait olduğu saptandı. Talihsiz adamın cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna ka

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...