Tgrt Haber

İzmir'de korkunç kaza: Aracına benzin doldururken otomobilin çarptığı sürücü can verdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Aralık 2022 08:46 - Güncelleme : 12 Aralık 2022 09:06
İzmir'de korkunç kaza: Aracına benzin doldururken otomobilin çarptığı sürücü can verdi

İzmir'de yol kenarında aracına damacana ile akaryakıt dolduran bir kişi, aynı yöne giden bir otomobilin arkadan çarpması sonucu metrelerce sürüklendi. Ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti.

İzmir​'in Gaziemir​ ilçesinde gece yarısı korkunç bir trafik kazası​ meydana geldi. Aracına akaryakıt olduran bir sürücü, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu can verdi.

Akçay Caddesi Esbaş Alt Geçidi'nde meydana gelen kazaya göre; Gaziemir’den Adnan Menderes Havalimanı istikametine seyir halinde olan İsmail Akkol idaresindeki 35 HY 412 plakalı hafif ticari aracın akaryakıtı alt geçitte bitti. Bunun üzerine aracın uyarı ışıklarını yakan sürücü, daha sonra akaryakıt almaya gitti.

ARKADAN OTOMOBİL ÇARPTI, METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Akaryakıt aldıktan sonra aracın başına gelerek damacana yardımı ile aracına dolduran İsmail Akkol’a aynı istikamette gelen Y.B. idaresindeki 35 KC 7648 plakalı otomobil çarptı. Arkadan gelen otomobilin çarpasıyla metrelerce sürüklenen Akkol ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri başka kazaya sebebiyet vermemek için Alt Geçidi trafiğe kapatırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Akkol’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Tahlisiz adamın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir​ Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan polis ekipleri otomobil sürücü Y.B.’yi ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...