Tgrt Haber

İzmir'de metroda yürüyen merdiven kazası: 5 kişi yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Aralık 2023 18:38 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 18:48

İzmir'in Konak ilçesindeki bir metro istasyonunun yürüyen merdiveni arızalandı. Merdivende oluşan kayma nedeniyle 5 kişi yaralandı.

İzmir​'in Konak​ ilçesindeki Üçyol Metro İstasyonu'nunda bulunan yürüyen merdivenler arızlandı. Ters yöne doğru hareket etmeye başlayan merdivendeki çok sayıda yolcu yere düşerek yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; olay saat 17.00 sıralarında, Üçyol Metro İstasyonu'nda meydana geldi. İstasyondan çıkışı sağlayan yürüyen merdiven​, bir anda ters yöne doğru hareket etmeye başladı. Bu sırada yürüyen merdivenin üzerinde bulunan ve dengesini kaybeden vatandaşlar yere düştü.

5 YOLCU YARALANDI

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrollerde 5 yolcunun hafif biçimde yaralandığı tespit edildi. Sağlık durumları iyi olan 5 kişi, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yürüyen merdivende meydana gelen arzının ekipler tarafından incelendiği öğrenildi.

İzmir'de metroda yürüyen merdiven kazası: 5 kişi yaralı

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesinden olaya ilişkin yapılan açıklamada, "Üçyol Metro İstasyonu'nda yürüyen merdivenin basamaklarının kayması nedeniyle 5 vatandaşımız yaralanmıştır. Durumlarının hafif olması tek tesellimizdir. Sağlık durumları ile yakından ilgileniyor, kendilerine acil şifalar diliyoruz. Olaya ilişkin teknik soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...