Tgrt Haber

İzmir'de jandarmadan terör operasyonu: 14 gözaltı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
16 Şubat 2022 10:55 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:06

İzmir’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sosyal medya üzerinden PKK/KCK/PYD/YPG ve sol terör örgütlerini övücü nitelikte paylaşım yapan şahıslara yönelik operasyon başlattı. 14 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Fotoğraf (İHA)

Türkiye genelinde terör örgütlerine yönelik geniş kapsamlı operasyonlar sürüyor. İzmir’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda yeni bir operasyon başlattı.

Sosyal medya üzerinden PKK/KCK/PYD/YPG ve sol terör örgütlerini övücü nitelikte ve suç içerikli paylaşımlarda bulunan 14 şüphelinin yakalanması için harekete geçildi.

14 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Adresleri önceden belirlenen şüpheliler, dün İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı. Sorgulanmak üzere jandarmaya götürülen şüphelilerin adli işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

PKK'YA NEFES ALDIRILMIYOR

Bitlis merkezli 2 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 13 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Mardin merkezli 4 ilde de operasyon düzenlenmişti. PKK\KCK-PYD\YPG silahlı terör örgütüne üye oldukları ve sosyal medya üzerinden silahlı terör örgütü hakkında övücü, destekleyici paylaşımlarda bulundukları tespit edilen şahıslar yakalandı.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...