Tgrt Haber

İzmir'de trafik kazasında kinlendiler, bir hafta sonra pompalı tüfekle hesaplaştılar

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Temmuz 2024 03:06 - Güncelleme : 05 Temmuz 2024 03:17

İzmir'e geçtiğimiz hafta trafik kazası geçirdikten sonra birbirlerine karşı husumet güden taraflar hesaplaşmak için karşı karşıya geldiler.

İzmir​'de maddi hasarlı trafik kazası​ sonrası anlaşamayan taraflardan biri pompalı tüfekle ateş açarak 7 kişiyi yaraladı.

Selvili Mahallesi 4019 sokakta bulunan bir iş yerinin sahibi olan C.G. (32) ile O.Ç. (31) arasında, bir hafta önce meydana gelen trafik kazasındaki maddi hasardan kaynaklı husumet doğdu. Daha önce de tartıştıkları öğrenilen iki kişi bugün buluşmak üzere anlaştı

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇILDI

C.G.'nin iş yeri önüne gelen O.Ç. ve arkadaşı O.Ö.'nün (29) bulunduğu otomobilden C.G.'ye pompalı tüfekle ateş edildi. C.G. ile birlikte olayla ilgisi olmadığı öne sürülen M.S. (64), E.S. (54), M.S. (32), İ.K. (38), H.D. (30) ve S.T. (20) olmak üzere toplam 7 kişi yaralanırken, 2 şüpheli olay yerinden kaçtı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, kaçan şüpheliler kısa süre sonra Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Yaralılar ise ambulansla çevre hastanelere kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...