Tgrt Haber

Son dakika! İzmir'de vinç faciası: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Aralık 2022 18:30 - Güncelleme : 30 Aralık 2022 21:54

Son dakika haberi: İzmir’in Bornova ilçesinde bir otel inşaatındaki kule vincinin bir kısmının devrilmesi sonucu facia meydana geldi. Kazada 5 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken 2 kişinin de yaralandığı aktarıldı. Feci olay sonrası olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Türkiye, Aydın​'ın Nazilli​ ilçesinde bir restoranda meydana gelen patlama​ sonucu 7 kişinin hayatını kaybettiği facianın şokunu yaşarken bir kötü haber de İzmir'den geldi. Bornova ilçesinde bir otel inşaatındaki kule vincinin bir kısmı devrildi.

Feci kazada ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken 2 kişinin de yaralandığı aktarıldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazanın meydana geldiği bölgede çalışmalar sürerken, vinç kabinin devrildiği şantiye alanı ve parçalarının düştüğü caddede çalışmalar devam ediyor.

Son dakika! İzmir'de vinç faciası: Çok sayıda ölü ve yaralı var

VALİ KÖŞGER'DEN AÇIKLAMA

Kahreden olay sonra sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, “Bornova ilçemizde bir inşaatta vinç yükseltme çalışması esnasında meydana gelen kazada maalesef 5 vatandaşımız vefat etmiştir. 2 kişi de yaralımız vardır. Şehrimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/yskosger/status/1608853229437349894

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...