Tgrt Haber

Yer İzmir! Kaçak akıma kapılarak ölen 2 kişiden şoke eden görüntüler!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
13 Temmuz 2024 14:00 - Güncelleme : 13 Temmuz 2024 14:47

İzmir'de sağanaktan kaçmaya çalışan ve dakikalarca yağmur altında kalan 2 kişi elektrik akımına kapılarak öldü. Ortaya çıkan görüntüler ise izleyenleri dehşete düşürdü.

İzmir​'in Konak​ ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan yoğun yağış, talihsiz bir kazaya yol açtı. Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) isimli iki kişi, sağanaktan kaçmaya çalışırken kaçak elektrik akımına kapıldı ve hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarının aktardıklarına göre olay, Alsancak semtinde gerçekleşti. Şiddetli yağışın cadde ve sokakları göle çevirdiği sırada, Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, yoldaki su birikintisinden karşıya geçmeye çalıştı. Bu esnada elektrik akımına kapılan iki kişi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İzmir'de yağmur felaketi: Kaçak akıma kapılan 2 kişiden acı haber! - 1. Resim

Yaşanan trajedinin ardından bölgeye sevk edilen ambulans ekipleri, hayatını kaybeden iki kişinin cansız bedenlerini olay yerinden kaldırdı. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme başlattı.

DAKİKALARCA YAĞMUR​ ALTINDA KALDILAR

İki genç, dakikalarca yağmur​ altında yardım beklerken, kaçak elektrik akımı nedeniyle kişinin yanına kimse yaklaşamadı. Ortaya çıkan görüntüler ise yürekleri burktu.

Yer İzmir! Kaçak akıma kapılarak ölen 2 kişiden şoke eden görüntüler! - 2. Resim

DAKİKALARCA KALP MASAJI YAPILDI

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, dakikalarca akıma kapılan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'a kalp masajı yaptı. Yoğun mücadeleler sonucu hayata döndürülen iki kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan gençler, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yer İzmir! Kaçak akıma kapılarak ölen 2 kişiden şoke eden görüntüler! - 2. Resim

ELEKTRİK ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA! 

Elektrik dağıtım hizmetini sunan Gdz Elektrik, dün Konak​ ilçesinde iki kişinin elektrik akımına kapılarak vefat ettiği bölgede yaptıkları yatırımlara ilişkin son 6 ayda bir şikayet kaydının olmadığını bildirdi.

Olayla ilgili soruşturmanın adli makamlarca yürütüldüğünün kaydedildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Biz de ilgili mercilerin olayı ivedilikle aydınlatmasına yardımcı olmak adına her türlü desteği sunmayı sürdürüyoruz. Yapılan ilk incelemelerde bölgede şirketimize ait herhangi bir havai yatırımımızın bulunmadığını, haberlere de yansıyan mazgalların sorumluluğunun şirketimizde olmadığını önemle belirtmek isteriz. Öte yandan bölgeyle ilgili yatırımlarımıza ilişkin son 6 aydır herhangi bir şikayet kaydı da bulunmamaktadır. Araştırmaların devamında bilirkişi raporunu takiben olayın aydınlatılacağına olan inancımızı belirtirken tüm desteğimizle, en şeffaf şekilde ilgili mercilerin yanında olduğumuzu vurgulamak isteriz. Kaybından derin üzüntü duyduğumuz İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz’e Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...