Tgrt Haber

İzmir’de trafik kavgasında kan aktı: Kafasında kaldırım taşı kırdı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ekim 2022 07:05 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 07:14

İzmir’de yol verme sebebiyle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Taraflardan biri yerde bulduğu kaldırım taşını tartıştığı şahsın kafasında kırarken yaşananlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İzmir’in  Bornova​ ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre K.Y. ile grup arasında cadde üzerinde yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi ile birlikte arabalarından inen grup K.Y.’ye saldırarak tekme tokat ile darp​ etmeye başladı.

KALDIRIM TAŞINI BAŞINA VURDU

Kavgaya dönüşen olayda grup içerisindeki bir kişi yolun kenarında bulduğu kaldırım taşını K.Y.’nin başına vurdu. Dehşet anları bir vatandaşın kamerasına saniye saniye yansırken çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

DURUMU KRİTİK

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde durumu ağır olduğu belirlenen K.Y.’nin tedavisine hastanede devam edilirken olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...