Tgrt Haber

İzmir'de yol verme kavgasında kan aktı: 2’si ağır 4 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ekim 2022 00:21 - Güncelleme : 17 Ekim 2022 00:53
İzmir'de yol verme kavgasında kan aktı: 2’si ağır 4 yaralı

İzmir’in Buca ilçesinde trafikte yol verme nedeniyle çıkan kavgada kan aktı. Araçlarında inenlerin birbirlerine sopa ve bıçaklarla saldırdığı kavgada, 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

İzmir​'in Buca​ ilçesinde akşam saatlerine doğru meydana gelen olayda, Ş.A. (41) ile oğlu Y.A. (17) otomobille sokakta seyir halindeyken, M.A. (20) ve F.C.E.’nin (21) içerisinde bulunduğu araçla karşılaştı.

HER İKİ TARAFTA KANLAR İÇERİSİNDE KALDI

Burada yol verme nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Baba Ş.A. ile oğlu Y.A., bulundukları araçtan inerek M.A. ve F.C.E.’ye sopa ve bıçakla saldırdı. Diğer şahısların da bıçakla olaya karşılık vermesi üzerine her iki tarafta yaralanarak kanlar içerisinde kaldı.

İzmir'de yol verme kavgasında kan aktı: 2’si ağır 4 yaralı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yaralılar Ş.A., Y.A., M.A. ve F.C.E. ambulanslara alınarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Yaralılardan F.C.E. ile Y.A.’nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, M.A. ile Ş.A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili polis ekiplerince başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...