Tgrt Haber

Araba yarışı felakette sonuçlandı: Anne öldü, biri çocuk 2 kişi yaralandı…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Haziran 2023 07:45 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 08:30

İzmir’de başka bir otomobil ile yarış halinde bulunan araç park halindeki kamyonete çarptı. Feci kazada çarpılan kamyonet içerisinde sıkışan anne hayatını kaybederken biri bebek 2 kişi ise yaralandı. 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre İzmir’in Gaziemir​ ilçesinde meydana gelen olayda sürücülerinin ismi öğrenilemeyen iki araç yarışa başladı. Bu sırada araçlardan biri sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile birlikte park halindeki kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiylekamyonet​ de önünde park halinde bulunan otomobile çarparak yan yattı.

ANNE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken kamyonet içerisinde sıkışan İnci Özparıltılı ve Ö.A.Ö adlı 7 aylık bebeği kurtarıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen anne hayatını kaybederken bebeğin ise tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Öte yandan, kamyonetin yolun kenarında bulunan büfeden yemek almak için park edildiği, kazadan önce İnci Özparıltılı’nın eşinin büfeden yemek söylediği ve kazanın o sırada olduğu öğrenildi.

KAZA SONRASI KAÇTI

Yarıştıkları iddia edilen ve meydana gelen kazada hafif şekilde yaralandığı öğrenilen otomobilin sürücüsü, ambulans Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Demir korkuluklara savrulan otomobilin sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Araba yarışı felakette sonuçlandı: Anne öldü, biri çocuk 2 kişi yaralandı…

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...