Tgrt Haber

İzmir’deki derin dondurucu vahşetinde katil yakalandı! Katliamı “pes” dedirten sözlerle savundu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Haziran 2023 05:54 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 09:27

Son dakika haberi: İzmir’de cesetleri parçalara ayırarak derin dondurucuya koyan katil suç aletiyle birlikte Çeşme’de yakalandı. Kan donduran vahşeti gerçekleştiren katil ifadesinde cinayetleri itiraf ederken neden böyle bir katliam yaptığını anlattı.

Türkiye​, İzmir’deki kan donduran cinayeti konuşuyor. İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre geçtiğimiz Pazar günü iki katlı bir evde Türkmenistan uyruklu Gulkamar Hanymova ile kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova adlı kadınlar ile Ruslan Kerimov adlı erkeğe ait 4 ceset bulundu. Parçalanmış halde derin dondurucuda bulunan cesetlerin ekiplerce bulunması üzerine İzmir​ Emniyet Müdürlüğü kan donduran vahşeti gerçekleştiren katil zanlısını yakalamak için harekete geçti.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

İzmir Valiliği yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yapılan açıklamada kan donduran cinayeti işleyen Türkmenistan uyruklu S.H. Çeşme’de suç aleti olan bıçakla yakalandı. Cinayeti itiraf eden katil zanlısı S.H. kıskançlık sebebiyle katliamı gerçekleştirdiği itiraf etti. 

İzmir’deki derin dondurucu vahşetinde katil yakalandı! Katliamı “pes” dedirten sözlerle savundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...