Tgrt Haber

İzmir'deki 'Paralel Yapı' operasyonunda bir kişi tutuklandı

08 Ocak 2016 21:21
İzmir'deki 'Paralel Yapı' operasyonunda bir kişi tutuklandı

İzmir'de düzenlenen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında bir dernekte başlatılan aramalar sırasında bazı belge ve dokümanları kaçırmaya çalıştığı belirtilen zanlı tutuklandı.

İzmir'de düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında bir dernekte başlatılan aramalar sırasında bazı belge ve dokümanları kaçırmaya çalıştığı belirtilen zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan "Fidan Eğitim Gönüllüleri Derneği aracılığıyla FETÖ/PDY'ye finansal destek sağlanması" iddialarına yönelik soruşturması kapsamında yaptığı aramalar sırasında bazı belge ve dokümanları kaçırmaya çalıştıkları belirtilen zanlılardan biri salıverilirken diğer zanlı A.P, İzmir Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan A.P, "Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...