Tgrt Haber

İzmir'deki patlamaya ilişkin yeni gelişme: Lokanta sahibi ve tüpü değiştiren kişi tutuklandı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
01 Temmuz 2024 19:08 - Güncelleme : 01 Temmuz 2024 21:56

İzmir'de bir dükkanda bulunan sanayi tüpü bomba gibi patlamış, faciada 5 kişi hayatını kaybetmiş, 63 kişi de yaralanmıştı. Korkunç olaya ilişkin gözaltına alınan lokanta sahibi ile iş yerindeki tüpü değiştiren kişi tutuklandı

İzmir'in Torbalı ilçesinde dün büyük bir facia yaşandı. Bir dükkanda sanayi tüpü bomba gibi patlamış, faciada 5 kişi hayatını kaybederken 63 kişi de yaralanmıştı. 

Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada lokanta sahibi G.K. ile iş yerinin tüpünü değiştiren M.K için tutuklama kararı verildi.

İzmir'deki patlamaya ilişkin yeni gelişme: 2 şüpheli adliyeye sevk edildi - 1. Resim

Ülke gündemine oturan patlama ilişkin gözaltına alınan lokanta sahibi kadın ile iş yerindeki tüpü değiştiren kişi sağlık kontrolleri ardından adliyeye sevk edilmişti. 

İzmir'deki patlamaya ilişkin yeni gelişme: 2 şüpheli adliyeye sevk edildi - 2. Resim

İFADEDE 'ÜZGÜNÜZ' DEMİŞ!

Lokanta sahibi G.K'nin ifadesinde tüpün cumartesi öğleden sonra değiştirildiğini, iş yerinin gece 02.00'ye kadar açık olduğunu, herhangi bir gaz kokusu almadıklarını, patlamanın nedenini bilmediğini ve üzgün olduğunu söylediği öğrenildi.

M.K'nin ise tüp değiştirme işlemini usulüne uygun yaptığını, sızıntı kontrolünü gerçekleştirdiğini savunduğu ve üzgün olduğunu söylediği belirtildi.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...