Tgrt Haber

İzmir'i şiddetli sağanak sonrası sel vurdu: Araçlar suya gömüldü, yol trafiğe kapatıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Haziran 2023 23:49 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 23:51

İzmir'de etkili olan sağanak yağış sonrası hayat felç oldu. Şehrin birçok noktasında su taşkınları meydana gelirken Balçova ilçesinde çok sayıda araç sulara gömüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) günler öncesinden İzmir​'de şiddetli sağanağın etkili olacağına dair uyarılarda bulunmuştu... Bugün akşam saatlerine doğru bastıran sağanak yağış​ İzmir'de hayatı felç etti. Kentin birçok noktasında su taşkınları meydana gelirken Balçova​ ilçesinde çok sayıda araç sulara gömüldü. 

ATL GEÇİT SUYLA DOLDU

Yağışlarla beraber cadde ve sokaklar adeta göle döndü. Balçova ile Narlıdere​ ilçesi sınırlarında kalan Bahçelerarası bölgesinde caddeye bağlanan bir alt geçit yağmur sularıyla doldu.

MANSUR KALANLARI İTFAİYE KURTARDI

İhbar üzerine adrese gelen polis ekiplerince yol çift yönlü trafiğe kapatıldı. Belediye ve itfaiye ekiplerinin suları tahliye etmesinin ardından, sel sularına gömülerek mahsur kalan 5 araç bulunduğu yerden kurtarıldı.

İzmir'i şiddetli sağanak sonrası sel vurdu: Araçlar suya gömüldü, yol trafiğe kapatıldı

Araçlarda maddi zarar meydana gelirken, bir süreliğine trafiğe kapatılan yol, ekiplerin çalışmalarını tamamlamasının ardından tekrardan açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...