Tgrt Haber

James Bond gibi baktı, sokak ortasında tekme tokat dayak yedi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ekim 2023 10:17 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 10:55

İstanbul'da bir grup motokurye, 'Bize James Bond gibi bakamazsın' diyerek bir vatandaşı sokak ortasında tekme tokat dövdü. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbulSarıyer​'de önceki gün meydana gelen olayda, bir vatandaş​ dükkanına girmek üzere yürürken kaldırımda bekleyen kuryelerle tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü.

SOKAK ORTASINDA DÖVMEYE BAŞLADILAR

Tartışma sırasında bir kurye, “Sen bize James Bond gibi bakamazsın” diyerek vatandaşın üzerine yürüdü. Ardından şahsa sesini yükseltemeyeceğini söyleyen 5 motokurye, vatandaşı sokak ortasında darp etmeye başladı.

YERDE SÜRÜKLEDİLER

Yerde sürüklenen ve kendini yumruk ve tekmelerden korumaya çalışan vatandaşın yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Esnafın ve vatandaşların araya girmesiyle taraflar zorlukla sakinleştirildi.Kavga​ bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...