Tgrt Haber

Jandarma affetmez! Bingöl'de kilolarca uyuşturucu madde ele geçirildi

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Ekim 2023 15:24 - Güncelleme : 14 Ekim 2023 15:27
Jandarma affetmez! Bingöl'de kilolarca uyuşturucu madde ele geçirildi

Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 30 kilodan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ülke genelinde güvenlik güçleri tarafından uyuşturucu​ ve uyuşturucu tacirlerine yönelik pek çok operasyon düzenleniyor. Söz konusu operasyonlar özellikle son dönemde zehir ve zehir tacirliği yapanları adeta kıskaca aldı.

Bu operasyonların bir benzeri de Bingöl'de yaşandı. Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyon kapsamında 30 kilodan fazla esrar​ ve 200'den fazla kök kenevir​ bitkisi ele geçirildi. 

VALİLİK AÇIKLADI

Jandarma ekiplerince yapılan başarılı operasyona ilişkin Bingöl Valiliği, “İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, 13 Ekim 2023 günü uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Genç ilçesi kırsalında icra edilen arazi aramasında 36 kilogram kubar esrar maddesi ve 247 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir” açıklamalarında bulundu.  

 

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...