Tgrt Haber
Gündem - Gündem
3 saat 33 dakika önce

Park halindeki otomobil alev alev yandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde park halindeki bir otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple alev alev yandı. Meydana gelen olayda araç küle döndü.
Gündem - Gündem
5 saat 56 dakika önce

Akaryakıt istasyonunda korkunç anlar! Araç bir anda alev aldı

Ankara'da bir akaryakıt istasyonunda bekleyen ara bir anda yanmaya başladı. Alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi.
Gündem - Gündem
6 saat 57 dakika önce

İstanbul polisi harekete geçti: 3 ilçe, 40 noktada denetim!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kadıköy, Ümraniye ve Ataşehir ilçelerinde 40 ayrı noktada "Genel Asayiş Uygulaması" denetimi gerçekleştirdi. Denetime helikopterle havadan destek verildi.
Gündem - Gündem
9 saat 23 dakika önce

Kuzey Marmara Otoyolu'nda alev alan araç böyle yandı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki araç alevlere teslim oldu. Otomobildeki yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Gündem - Gündem
10 saat 26 dakika önce

Tekirdağ'da çıkan kavgada servis şoförü bıçaklanarak öldürüldü!

Tekirdağ'da bir servis şoförü bıçaklanarak hayatını kaybetti. Süleymanpaşa ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ekipler inceleme yaptı. Olay sonrası şüpheli şahıs gözaltına alındı.
 - "Çözen Kazanır" sonuçları açıklandı!
10 saat 48 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (24 Eylül 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
Gündem - Gündem
11 saat 20 dakika önce

Balıkesir merkezli 2 ilde tefecilik operasyonu: Çok sayıda şüpheli yakalandı!

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Balıkesir merkezli tefecilik operasyonu düzenlendi. Operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adli işlemleri sürüyor.
Gündem - Gündem
11 saat 27 dakika önce

Muş'ta gölete giren 16 yaşındaki küçük çocuk hayatını kaybetti! 

Muş'ta geçtiğimiz günlerde ortalıktan kaybolan 16 yaşındaki çocuk göletten çıktı. Cansız bedeni sudan çıkarılan çocuğun acılı ailesi sinir krizi geçirirken, ekipler bölgede inceleme yaptı. 
Gündem - Gündem
13 saat 21 dakika önce

Uşak'ta kafa kafaya facia! Korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybetti 

Uşakta iki kişinin hayatını kaybettiği kazada iki araç kafa kafaya girdi. Hurdaya dönen araçta otomobil sürücüsü ve annesi hayatını kaybetti. 
Gündem - Gündem
14 saat 2 dakika önce

PKK'ya kuryelik yapan şahıs Adıyaman’da yakalandı!

Terör örgütü PKK'ya kuryelik yapan şahıs Adıyaman’da düzenlenen operasyonla yakalandı. Adli işlemleri tamamlanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi…
Gündem - Gündem
15 saat 10 dakika önce

Taksi şoförünü korkunç şekilde katletti! Altından 10 yıllık kin çıktı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bindiği taksinin şoförüne kurşun yağdırarak ölümüne neden olan sanık hakim karşısına çıktı. 2014 yılında kardeşine tokat attığı için 8 el ateş ettiğini anlatan sanık, "Murat'ı hedef almadım, öldürmek istemedim" dedi.
 - Otogarda husumetlilerini dövdüler
15 saat 39 dakika önce

İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş ve oğlundan meydan dayağı! Otogarda husumetlilerini dövdüler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Gülüç beldesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş ve oğlu, daha önceden aralarında husumet bulunan iki kişiyi darp etti. Olay sonrası Demirtaş ve oğlu N.D.'nin karakolda ifadesi alındı.
 - Dolandırıcılığın böylesi görülmedi...
16 saat 3 dakika önce

Rus dolandırıcı Türk damatların peşinde! Evlilik oyununun böylesi görülmedi

Dolandırıcılar, yeni yöntemler aramakta sınır tanımıyor. Son olarak sosyal medyanın gündemine düşen Rus dolandırıcı, akıllara ziyan videolar paylaşıyor. Türk erkeklerini Rus kızlarla evlendirmeyi vadeden Rus kadının sosyal medya hesaplarında, "Evlenmek ister misin? Bana mesaj at.", "Rus gelinleri Türk damatlarla buluşturuyorum", "Türkiye'nin en güzel adamları hangi şehirde." gibi paylaşımları ağızları açık bırakıyor...
 - Tonlarcasını vatandaşa yedireceklerdi
16 saat 27 dakika önce

Antalya'da mide bulandıran görüntüler! Yakalanmasalar tonlarcasını vatandaşa yedireceklerdi

Antalya'da gelen ihbar üzerine bir depoya baskın düzenleyen zabıta ekipleri; şoklanmış, etiketsiz ve izlenebilirliği belli olmayan poşetler içinde yaklaşık 10 ton tavuk ve tavuk ürünleri ele geçirdi. Gıda denetiminde ele geçirilen 17 ton bozuk tavuk ürün imha edildi.
Gündem - Gündem
16 saat 41 dakika önce

Böyle baba olmaz olsun! Testi kısa sürede çözen oğlunu dövdü: O anlar kamerada

İstanbul Başakşehir'de bir kişi, testi kısa sürede çözdüğüne inanmadığı oğlunu dövdü. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
16 saat 47 dakika önce

Ferrari marka aracı başına bela oldu! Komşuları bu uyarıyı astı: Her gün aynı çileyi çekiyor

İstanbul'da bir sitenin otoparkında kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Komşularını Ferrari'sinin sesinden rahatsız olan komşular çareyi uyarı asmakta buldu. Lüks aracın sahibi ise çözümü böyle buldu.
 - Ayşe hemşirenin kahreden ölümü
16 saat 50 dakika önce

Ayşe hemşirenin kahreden ölümü! Annesinin feryadı yürekleri dağladı

Antalya'da kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 22 yaşındaki Mehmet Bidar ve 26 yaşındaki Ayşe Gülizar Durmaz hayatını kaybetti. Gençlerin kaza haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Hayatını kaybeden Ayşe Gülizar Durmaz'ın özel bir hastanede hemşire olduğu öğrenildi. Cenazeyi alan genç hemşirenin annesinin "Yükümü aldım gidiyorum. O kadar zayıflamış ki tabutları doldurmadı kuş gibiydi" sözleri yürekleri dağladı.
Gündem - Gündem
17 saat 7 dakika önce

Çöpe atılan poşetten bebek cesedi çıktı! Detaylar kan dondurdu: "Bebeği boğmuşlar"

Mersin'in Mut ilçesinde çöp konteynerini karıştıran 50 yaşındaki Cennet Sünbül hayatının şokunu yaşadı. Sünbül'ün çöpten çıkardığı poşetten bebek cesedi çıktı.
Gündem - Gündem
17 saat 10 dakika önce

Taksici ile müşteri tekme tokat birbirine girdi! "Polis çağırın" diye bağırarak yardım istedi

İstanbul Başakşehir'de taksi şoförü ile müşteri arasında tartışma çıktı. Tartışma bir anda büyüyünce tekme tokat kavga çıktı. Kameraya saniye saniye yansıyan görüntülerde kavga eden taraflardan birinin "polis çağırın, yardım edin" diye çevredekilerden destek beklediği görüldü.
 - İzmirli vatandaşlar isyanda!
17 saat 44 dakika önce

İzmirli vatandaşlar çöp sorununa isyan ediyor! 'Bizim günahımız ne?'

İzmir, çevre sorunlarından başka bir haberle gündeme gelemez oldu. Körfez'de balık ölümleri ve pis koku ve çevre felaketi ile karşı karşıya olan kentte şimdi de Çiğli ilçesi çöp dağlarına teslim oldu. Belediye çalışanları maaşlarını eksik aldıkları ve alacaklarının zamanında verilmediği gerekçesiyle iş yavaşlattı. Toplanmayan çöpler nedeniyle sinek ve fareler çoğaldı, vatandaş isyanda...
Sona Git