Tgrt Haber

Jimnastikçi hırsız kamerada: Önce ısınma hareketleri yaptı, sonra telefonu çaldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ocak 2023 09:43 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 10:48

İzmir'de dikkat çekmemek için jimnastik hareketleri yapan hırsız, masanın üzerinde bulunan telefonu kaşla göz arasında çaldı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İzmir​'in Karabağlar​ ilçesinde bulunan bir iş hanında meydana gelen olayda, ölen eşi için mevlit okutan bir kadın​ telefonuna göz diken vicdansız hırsız​, kadının oturduğu masadan ayrılmasını bekledi. Bu sırada dikkat çekmemek için ısınma hareketleri yapan hırsız, kaşla göz arasında cep telefonunu cebine attı.

Telefonu aldıktan sonra bir süre daha iş hanında dolanan hırsız daha sonra kayıplara karıştı. Telefonunun çalındığını fark eden kadın ise polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Jimnastikçi hırsız kamerada: Önce ısınma hareketleri yaptı, sonra telefonu çaldı

HIRSIZLIK​ ANI KAMERADA

Yaşanan hırsızlık anı, iş hanının güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüde telefonu gören hırsızın gerilme hareketleri yaptığı, ardından telefonu cebine attığı ve ısınma hareketlerine devam edip bir süre daha vakit geçirdiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...