Tgrt Haber

Kabine üyeleri, Ankara Spor Salonu'na Togg ile geldi

11 Nisan 2023 15:06 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 15:16
Kabine üyeleri, Ankara Spor Salonu'na Togg ile geldi

Kabine üyeleri, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nın yapıldığı Ankara Spor Salonu'na makam aracı olarak kullanmaya başladıkları, Togg ile geldi.

Türkiye​ 33 gün sonra seçime gidiyor. Partiler, milletvekili aday listelerini belirleyip Yüksek Seçim​ Kurulu'na (YSK) teslim etti. Resmileşen listelerden sonra sıra adayların tanıtılmasında. AK Parti​ Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, Ankara Spor Salonu'nda yapılıyor.

BAKANLAR TOGG'LARIYLA GELDİ

Toplantının yapıldığını spor salonunun önündeki otoparkta dikkat çekici bir manzara vardı. Bazı bakanlar toplantının yapıldığı salona, makam aracı olarak kullanmaya başladıkları Togg ile geldiği görüldü.

Kabine üyeleri, Ankara Spor Salonu'na Togg ile geldi

Toplantının yapıldığı salonun önünde, "Anadolu kırmızısı" ve "Gemlik mavisi" renklerindeki Togg otomobillerin yan yana park edildiği görüldü.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...