Tgrt Haber

Kaçacak delik aradılar! Çankırı'da uyuşturucu tacirlerine operasyon

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Eylül 2023 09:33 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 09:36
Kaçacak delik aradılar! Çankırı'da uyuşturucu tacirlerine operasyon

Çankırı'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından iki ilçede uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda zehir ticareti ve imalatı yaptıkları belirlenen iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıların evinden çıkanlar ise şoke etti

Çankırı​'da güvenlik güçleri uyuşturucu​ tacirlerine göz açtırmıyor. Düzenlenen operasyonda zehir ticareti ve imalatı yaptıkları tespit edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Çankırı İl Jandarma​ Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanandığı belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. 

Merkez ve Ilgaz olmak üzere toplam 2 ilçede düzenlenen operasyonlarda 318 gram kubar esrar, 306 kök kenevir bitkisi, 123 gram kenevir tohumu, 74 adet sentetik uyuşturucu hap, 4 paket esrar sarma kağıdı, 1 adet hassas terazi, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 adet tabanca ve 50 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 kişi tutuklanarak Gerede L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...