Tgrt Haber

Kaçak bina yıkımında ortalık karıştı, polis havaya ateş açtı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Nisan 2023 10:05 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 10:14
Kaçak bina yıkımında ortalık karıştı, polis havaya ateş açtı

Bursa'da kaçak ve depreme dayanıksız olarak tespit edilen binaların yıkımı sırasından ortalık karıştı. Polis olayların büyümesi sonrası havaya ateş açtı, tuğla ve sandalye ile saldıranlara biber gazı ile müdahale etti. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Bursa​'da depreme dayanıksız ve kaçak olarak tespit edilen binalar belediye ekipleri tarafından yıkılmak istendi. Daha önce tebligat ile uyarılan bina​ sakinler ile zabıta​ ve çevik kuvvet arasında gerginlik çıktı.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Bina sahipleri yıkımı engellemek için ekipleri tuğla ve sandalye ile ekiplere saldırdı. Ellerine ne geçtiyse ekiplere atan bina sahiplerinin öfkesi bir türlü dinmek bilmedi. Polis ekipleri ise olayların büyümesi üzerine havaya ateş açarak ve biber gazı sıkarak olayların büyümesini önledi.

ÇIKAN OLAYLAR KAMERADA

Ekipler daha bina sakinleri ile anlaşırken binalar sorunsuz şekilde yıkıldı. Kaçak yıkımda çıkan olaylar ise kameraya saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...