Tgrt Haber

Baba ve oğlu geri dönüşüm süsü verdiği tırda kaçakçılık yaparken yakalandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Aralık 2022 12:51 - Güncelleme : 29 Aralık 2022 13:47
Baba ve oğlu geri dönüşüm süsü verdiği tırda kaçakçılık yaparken yakalandı

Konya’da preslenmiş geri dönüşüm malzemesi yüklü tırda yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 4 milyon lira olan gümrük kaçağı dondurulmuş makaron ele geçirildi. 

Konya’da polis ekipleri haksız kazancın ve haksız rekabetin önlenmesi için kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığına devam ediyor. Kent merkezindeki giriş ve çıkış noktasında yapılan yol uygulamasında Konya​ istikametine seyir halinde olan ve durumundan şüphelendikleri bir tırı durdurdu.

4 MİLYON LİRA DEĞERİNDE MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

Tırda arama yapan KOM ekipleri, görünüşte geri dönüşüm için preslenmiş hurda atıkların yüklü olduğu tırın dorsesinde preslenmiş atıkların arasında koliler dolusu piyasa değeri yaklaşık 4 milyon lira değerinde 3 milyon 850 bin adet gümrük kaçağı doldurulmuş makaron ele geçirdi.

BABA-OĞUL GÖZALTINDA

Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” çerçevesinde gümrük kaçağı sigaralara el konulurken, konu ile ilgili tırda bulunan sürücü 50 yaşındaki İzzet Y. ve oğlu 24 yaşındaki Valkon Y. ekiplerce gözaltına alındı. Gözaltına alınan baba ve oğlu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Baba ve oğul çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Baba ve oğlu geri dönüşüm süsü verdiği tırda kaçakçılık yaparken yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...