Tgrt Haber

Sosyal medya fenomeni Kader Yıldız’ın şüpheli ölümünde sır perdesi aralandı: İhaneti gördü, intihar etti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
20 Ekim 2022 07:47 - Güncelleme : 20 Ekim 2022 07:53
Sosyal medya fenomeni Kader Yıldız’ın şüpheli ölümünde sır perdesi aralandı: İhaneti gördü, intihar etti

İstanbul Beylikdüzü’ndeki bir AVM’nin terasında cep telefonuna baktıktan sonra intihar eden 25 yaşındaki Anestezist Kader Yıldız’ın annesi Gülnaz Yıldız kızının ölümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Olay günü kızının kendisine gelerek ‘Ölüm kalım meselesi’ diyerek evden çıktığını söyleyen acılı anne “Kızım nişanlısı olacak adamı başka bir kadınla gördü. Benim prensesimi aldatıyormuş” dedi.

8 Ekim’de İstanbulBeylikdüzü’nde bir alışveriş merkezinin terasından kendisini aşağıya bırakarak yaşamına son veren anestezist Kader Yıldız'ın ölümünde sır perdesi aralandı. Güvenlik kameralarına da yansıyan korkunç dolu anlarda Kader Yıldız nişanlısı Berkan Y.’ye WhatsApp'tan saat 18.13'te, "Sana hakkımı helal etmiyorum" mesajı attıktan 2 dakika sonra aşağı atladı.

FOTOĞRAFI GÖRDÜ, EVDEN ÇIKTI

Olayla ilgili açıklama yapan Kader Yıldız’ın annesi Gülnaz Yıldız kızını ölüme sürükleyen süreci anlattı. Olay günü kızına bir takipçisinden fotoğraf geldiğini söyleyen anne Yıldız “Kızım ‘Anne ölüm kalım meselesi’ diyerek evden çıktı. Bir takipçisi nişanlısı olacak adamı bir kadınla görüp fotoğrafını kızıma atmış. Meğer nişanlısının başka ilişkisi varmış. Benim prensesimi aldatıyormuş” ifadelerini kullandı.

‘HAYALLERİ YOK OLDU’

Kızının fotoğrafı gönderen kişiyle buluşmak için evden çıktığını söyleyen anne “O kadınla ve nişanlısının annesiyle bir kafede konuşmuş. Ayrılırken, 'Kafamı toplamam, hava almam lazım' demiş. Sonra onu AVM'ye bırakmışlar. Orada da olan oldu. Kızımın odasına giremiyorum. Her gün bir kargosu geliyor. Ölüme giden kız bunları sipariş eder mi? Kışlıklar almış, mont almış benim yavrum. Hayalleri vardı. Canına kıyacak kız değildi. Onu bu hallere getirenlerin hiç mi suçu yok? Olay günü ben hastaydım evdeydim. Çeyizi kaldı. 'Anne ben evleneceğim, çocuklarım olacak' diyordu. Kızımı hayallerinden koparıp buna sürükleyenlerin günahı yok mu? Ağlamaktan gözyaşlarım kurudu” şeklinde konuştu.

‘KIZIMIN HAYATI KARARDI’

Acılı anne gözyaşları içerisinde sözlerini şu şekilde sürdürdü;

Ben kaderi tek başıma büyüttüm. 25 yıl el üstünde tuttum. Babası ile o daha 3 aylıkken ayrıldık. Hiç tanımadı. İki üniversite bitirdi. Fenomen olduğu sayfasını nişanlısı izin vermedi diye kapattı. Çok sevmişti ama o sevmemiş ki kızıma bunları yaşattı. Kızım kendine yapılan haksızlıkları kaldıramamış. Bu şahıs kızıma 95 bin lira kredi çektirmiş. O parayı da yine kızımı aldattığı kadına vermiş. Kızım o gün bunları da öğreniyor. Hepsi üst üste geliyor. İnanmak istemiyor ama fotoğraflar, videolar gösteriyorlar, inanıyor. Nişanlısı kızımın hayatını kararttı.

ÖLÜMÜNDE İHMAL VAR MI?

Bu arada anne Gülnaz Yıldız, kızına müdahalede geç kalındığını öne sürerek "Kızım 2.5 saat sedyede kaldı. Beyin cerrahı gelmedi" dedi.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...